Janssons VVS Teknik i Hbg AB

Nu är det onsdag och halva arbetsveckan har gått. Jag har egentligen två jobb, dels mitt “riktiga” jobb och sedan är det huset som jag köpt och som är i stort behov av renovering. Jag kan väl säga som så att jag inte har några sysselsättningsproblem. Det finns att göra både på kvällar och helger, men det är för det mesta bara roligt. Mindre roligt var det att det var ett läckande rör i badrummet med en stor fuktskada som följd. Det kunde jag inte åtgärda själv utan jag vände mig till ett företag inom vvs i Ängelholm, och namnet på det här företaget är Janssons VVS Teknik i Hbg AB. 

Det här är ett företag som jag kände att jag borde skriva ett inlägg om, för det här med att få fatt i en rörmokare tror jag är en sådan sak som många personer kommer behöva. Jag vet att det är särskilt många som följer min blogg som bor här i Ängelholm, därför riktar jag mig till er i denna stad eller i städer i närheten som behöver en rörmokare, med en rekommendation på det här företaget. Det här är ett företag som har arbetat med rör och vvs i Ängelholm under lång tid, och därför kommer de att kunna hjälpa de allra flesta som söker deras hjälp inom det här området. Jag ska inte mala på för länge nu eftersom jag har en del att göra. Jag tycker att ni som vill veta mer om det här företaget och det som de kan hjälpa er med inom vvs i Ängelholm borde ta och kika vidare på Janssons VVS Teknik i Hbg AB inne på deras hemsida. Där hittar ni också kontaktuppgifterna ifall det är så att ni vill höra av er till dem med era frågor.