Hyr stuga i Tingsryd på Strömmagården

Hej och varmt välkomna till bloggen, allt gott folk! Jag och flera med mig har kommit underfund med hur bra vi har det när vi hyr stuga i Tingsryd på semesteranläggningen Strömmagården. Jag satt och funderade lite på vad jag skulle ta upp i bloggen med er idag, och så kom jag på att det vore bra tror jag för er, att få reda på att Strömmagården finns. Det är inte lång tid kvar innan det är dags för semester, och i år är vi alla uppmanade att inte resa utomlands, utan att istället hålla sig i närheten av hemmet. Strömmagården måste ju ändå vara det perfekta resmålet om man bor här i närheten av Tingsryd och ändå vill få lite miljöombyte, vilket gör att jag vill tipsa er om denna semesteranläggning. När man hyr en stuga i Tingsryd på Strömmagården har man sin lilla privata sfär och behöver inte vara allt för nära andra människor och riskera att bli smittad av Coronaviruset. Man kan ändå sitta så pass nära andra så att man kan snacka med varandra och ha det trevligt. Det finns många aktiviteter man kan utföra på egen hand eller med en kär vän eller partner, till exempel att fiska, ta skogspromenader eller helt enkelt bara slappna av framför grillen om vädret är vackert. Själv åker jag dit veckan efter midsommar och det ser jag fram mot. Strömmagården är en sådan semesteranläggning som jag har varit på flera gånger och mer än gärna återvänder till på grund av att jag tycker mycket om att hyra stuga i Tingsryd hos dem.